Dos badalonins creen una tecnologia per connectar marques i influencers

  0
  82

  L’Àlex i en Marc García, creadors de Space Media, són grans coneixedors del mercat xinès

  En el món actual dominat per les xarxes socials, qualsevol empresa pot estar interessada en contractar els serveis d’un influencer – persona popular a les xarxes – per realitzar campanyes publicitàries i de màrqueting. A vegades, però, saber identificar quina persona té el millor perfil per a cada marca resulta difícil. Space Media, plataforma creada pels germans badalonins Àlex i Marc García, va sortir al mercat com a tecnologia innovadora per a realitzar aquestes connexions de forma automàtica. El seu projecte empresarial, situat al barri de Morera, ha aconseguit aglutinar 500 marques i 700 influencers per generar connexions empresarials. El sistema és senzill: mitjançant diferents algoritmes, Space Media analitza quins perfils d’audiència tenen les marques i els influencers, selecciona els casos on hi ha més connexió i posa en contacte a les dues parts per tal de començar a crear contingut o campanyes de publicitat per obtenir vendes.

  Bons resultats

  El projecte es va fer oficial el passat desembre, tot i que era una idea que els dos germans treballaven des de feia prop de 2 anys. Space Media ofereix diferents paquets de tarifes, les quals et permeten contactar amb influencers, analitzar els seus perfils amb diferents mètriques, analitzar els resultats de les campanyes i, inclús, obtenir assessorament professional per crear-les.

  Domini del ‘xinès’

  L’Àlex i en Marc García van viure un temps a la Xina i els estius tornaven a Badalona. El 2010, al gegant asiàtic van entrar en contacte amb el món de l’e-commerce i la venda on-line i es van començar a dedicar a dirigir diferents pàgines web. Gràcies a la seva experiència, els dos germans van crear l’app Thunder, el seu projecte mare. L’aplicació, nascuda fa 5 anys, posa en contacte fabricants xinesos amb webs d’Espanya. Internacionalitzar Space Media és ara l’objectiu d’aquests dos emprenedors badalonins. Explorar el mercat de Mèxic, Estats Units i Anglaterra és la principal missió del pròxim any.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí