VÍDEO l Dos CAPs de Badalona usaran realitat virtual per millorar el dolor crònic

  0
  175

  BSA ha engegat un pilot a l’Atenció Primària de l’organització per desenvolupar i avaluar un programa de realitat virtual

  BSA desplega en més Centres d’Atenció Primària el projecte de realitat virtual per millorar el dolor crònic i la sensibilització central. El mes de febrer arrancava el primer grup al CAP Apenins Montigalà i aquest mes de març s’hi suma a la iniciativa el CAP Morera Pomar i CAP Progrés Raval.

  Es tracta d’avaluar una experiència de realitat virtual que persegueix millorar la qualitat de vida dels pacients i ajudar en la gestió del dolor crònic, una problemàtica major en salut pública a l’Estat espanyol. En concret, s’analitzarà l’acollida -acceptabilitat, viabilitat i impacte- de la realitat virtual per part dels participants (persones usuàries i professionals) com a eina complementària eficaç en el tractament del dolor crònic. També servirà per estudiar si l’ús d’aquesta tecnologia permet reforçar la adherència als programes terapèutics i potenciar el benestar emocional dels pacients.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí