Dos compradors es ‘disputen’ el Camp del Centenari

  0
  54
  20140305_122412.jpg

  12/11/2014 – El pressupost de sortida de la subhasta pública, que tindrà lloc aquest dimecres, és de 5.987.078,48 €; els diners de la venda es destinaran a construir el nou estadi municipal.

  Dues empreses han presentat les seves ofertes a la subhasta pública d’un lot format per tres finques municipals incloses en el sector A de la modificació del Pla General Metropolità a l’avinguda de Navarra.

   

  Recordem que aquest procés té el seu origen en el conveni establert entre l’Ajuntament de Badalona i el Club Futbol Badalona, aprovat pel Ple del dia 20 de juny, per a l’adjudicació, mitjançant subhasta pública, del camp de futbol del Centenari inclòs en la modificació del Pla General Metropolità (PGM) de l’avinguda de Navarra. Una vegada s’hagi realitzat la subhasta, part d’aquests terrenys es destinaran a zona d’habitatge protegit.

   

  L’obertura pública de les dues propostes presentades per les empreses DITU, S.L. i REVELATION SYSTEMS, S.L. per a aquesta subhasta tindrà lloc aquest dimecres 12 de novembre.

   

  El pressupost de sortida d’aquesta licitació és de 5.987.078,48 €. El procediment d’adjudicació serà el de procediment obert, amb el criteri d’adjudicació de l’oferta econòmica més alta. Les dues empreses ja han fet efectiu l’import corresponent a la garantia provisional, equivalent al 3% del tipus de licitació.