Dos derbis intranscendents per acabar

0
    30

17/5/2016.- A Segona, Minguella i Natzaret B es van imposar a LLefià i Joventut Badalona Femení. El Badalonès encara ha de lluitar per la permanència a la categoria.

Llefià i Minguella es van enfrontar en un partit sense res en joc, amb els dos conjunts amb els objectius ja complerts.

El primer quart va ser igualat amb Iria Rodriguez i Miriam Valls destacant entre les locals i Àlex Rueda i Maria Bonjorn liderant les visitants, 16-15 La Minguella va imposar la seva defensa al segon quart però el Llefia aguantava el ritme. Al descans la diferència era de només 2 punts.

A la represa, aquesta igualtat es va trencar amb un parcial de 0-10 de les blaves que van obrir una escletxa important. El Llefià va seguir treballant per reduir la diferència però la falta d’encert en el tir van permetre a la Minguella treure profit de la zona, 29-38

A l’últim quart, amb Miriam Valls trencada, el Llefià va multiplicar esforços amb una bona feina de les jugadores interios. Les locals van jugar molts minuts amb un equip molt jove, amb juniors i cadets i al final va guanyar una Minguella més consisten i amb millor dinámica, 47-51.

Els dos equips posen punt i final a la temporada. La Minguella segona del seu grup amb un excel.lent balanç de 22 victòries i 4 derrotes, només superades pel líder el Tordera. Però el més important és l’ascens a Primera Femenina amb un equip que ha fet història dins l’entitat blava.

El Llefià també ha fet una bona temporada aconseguint la permanènicia amb sense patiments i demostrant a cada partit l’actitud d’un equip que mai dóna un partit per perdut i que sempre lluita fins el final.

Natzaret B i Joventut Femení van jugar l’altre derbi final de temporada. Cap dels dos equips tampoc es jugava res i el partit va servir per donar minuts a totes les jugadores.

La primera part va ser igualada amb les verd-i-negres controlant el ritme del partit. A la represa el Natzaret B va prémer l’accelerador i va imposar un ritme més alt. El Joventut va desconnectar del partit i el Sant Andreu va poder tancar la temporada amb una victòria davant la seva afició, 56-61.

Gran temporada del Natzaret B acabant en 4 posició amb 18 victòries i 8 derrotes i mantenint-se tota la temporada a la part alta de la taula. El Joventut Badalona Femení acaba en setena posició amb el mateix balanç de victòries i derrotes, 13.

L’equip que encara no ha acabat la temporada es el Badalonès. Dissabte a les 16 juga el primer partit del play off per la permanència a la pista del Sant Cugat.