Duels directes i derbi per aquesta setmana

  0
  37
  01be3d395dd399cb7a1780083126f30b_L.jpg

  Aquest cap de setmana podrem trobar diferents duels directes a 1a i a 2a mentre que a 3a ens trobarem amb un derbi.

  A Primera Catalana, un Llefià necessitat de punts té un partit contra un rival directe com és l'Avià. Els de Badalona volen seguir sumant després de l'empat d'aquesta setmana contra un Avià que encadena dues setmanes consecutives sumant els tres punts. Sense dubte el partit marcara les opcions de permanència del Llefià i estarà pendent de l'altre duel directe entre el Guíxols i el Canyelles, rivals directes per a la salvació. Actualment el Llefià es troba a 3 punts de la permanència. El partit es jugara el diumenge a les 12:00 a Badalona

   

  A Segona Catalana, el Lloreda visita un dels camps més difícils del grup on pocs equips han tret els tres punts, el del Molletense. Sense dubte la visita al camp del líder posa les coses més difícils a un Lloreda que encara somia amb l'ascens tot i que ho té realment complicat. El Lloreda també haurà d'estar pendent dels resultats dels rivals per a tenir les opcions més fàcils. El partit es jugara el dissabte a les 17:00 al Municipal de la zona sud de Mollet.

   

  Per últim, a Tercera Catalana, trobem un derbi entre els dos equips de la ciutat. Un Àguila amb el descens ja confirmat visita el camp d'un Bufalà que necessita els tres punts per a exhaurir les últimes opcions per aconseguir l'ascens a segona catalana. Els locals no es volen deixar sorprendre per un Àguila sense re a perdre i els visitants voldran millorar la versió mostrada al llarg de tota la temporada. El partit es jugara el diumenge a les 12:15 a Badalona.