Dues biblioteques de la ciutat obren en horari nocturn durant l’època d’exàmens

  0
  50
  llefià02.jpg

  08/01/2015 – Les biblioteques Can Casacuberta, al Centre, i Xavier Soto, a Llefià, obriran de dilluns a dijous fins passada la mitjanit des d'aquesta setmana i fins al 29 de gener.

  L’Ajuntament de Badalona ja ha posat en marxa el programa “Estudiem de nit”, una iniciativa que amplia els horaris de les biblioteques de la ciutat amb l’objectiu de facilitar als joves l’estudi en horari nocturn en època d’exàmens.

   
  La posada en marxa del programa coincideix amb les setmanes prèvies i inicials de les avaluacions, afavorint així que els joves que actualment estan preparant els exàmens tinguin la possibilitat d’estudiar de nit a dues biblioteques de la ciutat.

   
  Els horaris ampliats de les biblioteques de Badalona que s’acullen al programa fins al dijous 29 de gener són els següents: d’una banda la Biblioteca Llefià-Xavier Soto, que obrirà de dilluns a dijous, de 20.30 a 00.30 hores; de l’altra, la Biblioteca Can Casacuberta, també de dilluns a dijous, de 20.30 a 00.30 hores.

   
  A més, durant tot l’any, l’Ajuntament de Badalona posa a disposició de tota la ciutadania una sala d’estudi ubicada a la planta baixa de l’edifici El Carme. Els horaris d’aquesta sala d’estudi són de 9 a 14 i de 16 a 21.30 entre setmana, de 10 a 14 i de 16 a 20.30 els dissabtes i de 10 a 14 els diumenges.