Duríssim cop a l’últim segon

0
    56

Un triple de Steinbergs al darrer segon deixa glaçada l’afició verd-i-negre i posa fre a una remuntada èpica. La Penya perdia per 22 punts al segon quart (22-44) i la realitat és que semblava que cauria un huracà manresà a Badalona (35-52, descans).

Però a la segona part, el pas pel vestidor va convertir un joc pèssim en un joc alegre i dinàmic, que contagiat a la intensitat de l’afició, es va fusionar per transformar en una Penya estel·lar que va capgirar el marcador amb un brutal parcial de 17-0. A l’últim quart, i amb tot per decidir, la igualtat va ser màxima, i la Penya va perdonar diferents tirs alliberats per sentenciar el matx. Feliz, a falta de dos segons, va anotar una cistella vital (81-80), però una errada defensiva va permetre que Steinbergs anotés un triple a l’últim segon de cantonada dreta per posar punt i final a un partit boig (81-83).

Destacar que amb les baixes de Tomic, Cook i Ribas, la Penya va realitzar un exercici d’orgull i superació, que ben segur que servirà per disputar els quarts de final de l’Eurocup contra París, aquest dijous a les 20:45h.