El dimoni “Sense fum!” és l’escollit per les Festes de Maig de Badalona 2023

  0
  91

  També s’ha presentat el cartell i s’ha fet públic el color verd-i-negre del mocador que es podrà lluir durant les festes  

  S’ha presentat en públic el disseny guanyador del vint-i-quatrè concurs Crema’l tu!, Premi de Disseny del Dimoni de Badalona que es plantarà a la platja durant totes les Festes de Maig i que es cremarà la Nit de Sant Anastasi, el 10 de maig. Durant l’acte també s’ha conegut el cartell i el mocador de les Festes de Maig d’aquest any.

  El disseny de dimoni escollit ha estat l’obra “Sense fum!”. Un Dimoni de formes geomètriques i pensat en que ha de ser construït i cremat, molt “allunyat de les falles valencianes o d’un dibuix d’animació o còmic” com destaca la seva autora, la badalonina Àgata Gil. 

  La figura presenta un dimoni ple de cotxe que, ja que aquest any Badalona serà Zona de Baixes Emissions en compliment de la normativa europea i estatal pot tenir, segons la mateixa autora del disseny, dues interpretacions: “un dimoni enfadat amb la mesura enviat més cotxes a la ciutat o un dimoni emportant-se els cotxes que no compleixin amb la nova normativa”. 

  Àgata Gil està llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i graduada superior en Il·lustració i en Gràfica Publicitària a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona. Il·lustradora i dissenyadora gràfica que treballa per diferents entitats, administracions, editorials i revistes. Actualment Gil també exerceix com a docent de diverses assignatures a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí