El 15è Concurs de Música de Badalona arriba a la recta final

  0
  concurs.jpg

  26/09/2013 – La Sala Estraperlo acull aquest cap de setmana la final de l'edició d'enguany; tres grups sortiran coronats: la millor banda de Catalunya, la millor de Badalona i la millor banda en català.

  El XV Concurs de Música de Badalona, organitzat per l’associació La Rotllana, arriba aquest cap de setmana a la gran final. La Sala Estraperlo, situada al polígon Can Ribó, s’omple d’estils i grups de tota mena per decidir qui seran els guanyadors de l’edició d’enguany. Aquest divendres, 27 de setembre, tindrà lloc el desenllaç per a les bandes de Badalona i el dissabte, dia 28, per a les de Catalunya i grups en català.

  De les 190 bandes que es van presenta, el jurat va seleccionat un total de 13, que opten a tres premis per tres categories de participació. Com a Millor banda de Catalunya, els finalistes són Sons of Meteora, The Pink Elephants i Relamido’s; com a Millor banda de Badalona, Gain, Ronin, Stuntfox, Nadasuit, Kenzo, Traw i One in All; i com a Millor banda en català, Mandanga, NUC i Banda Bandarra.

    
  El premis per al guanyador de la Millor banda de Catalunya serà de 3000€ a bescanviar per instruments Yamaha a la botiga Musical 3; per a la Millor banda de Badalona, 1000€ més una actuació en les Festes de Maig 2014; i altres 1000€ per a la Millor banda en català, a més d’una actuació a la festa ‘Trencant Setges’ que organitza Òmnium a la platja dels Pescadors.

   
  Podeu conèixer un tastet dels 13 finalistes al compte de Youtube del Concurs de Música (concursbdn), on hi trobareu una llista de reproducció amb les presentacions de totes les bandes que actuaran en la final en directe.

   

  El Concurs de Música de Badalona és una iniciativa social i cultural que té l'objectiu de potenciar les bandes emergents de Catalunya i promoure la música en directe.