El 27 de gener arriba el sopar solidari d’Aspanin

  0
  126
  Aspanin.jpg

  20/01/2017 – Com cada any, tindrà lloc al BCIN.

   

  El pròxim divendres, 27 de gener a les 21 hores, serà la data per celebrar el tradicional sopar solidari de l'entitat Aspanin, que tindrà lloc, com cada any, al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN).

   

  La cita, que comptarà amb aperitius, sopar, copa de cava i una actuació per amenitzar la vetllada, té com a objectiu retrobar als socis i a totes aquelles persones vinculades amb l'entitat com, així també, fer balanç del 2016 i presentar els objectius d'aquest any nou.

   

  El preu de cada tiquet és de 55 euros i es poden adquirir a les oficines d'Aspanin del carrer Sant Miquel, 55, o també a través d'un correu electrònic a [email protected] i realitzant una transferència bancària al número de compte ES82 2100 3030 3822 0011 9049, indicant el nom de l’assistent en el concepte. D’altra banda, per aquelles persones que volen col·laborar però no poden assistir al sopar, Aspanin ha posat a la seva disposició una Taula 0, que consisteix a realitzar l’ingrés al mateix número de compte però, en aquest cas, cal posar el nom de la persona i TAULA 0 en el concepte de la transferència.

   

  Destacar que els fons recaptats es destinaran a finançar la nova seu, el 'Centre d'Assessorament Personal', que pretén acollir els serveis professionals d’atenció personalitzada, tant el social, com el psicològic i el jurídic per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o familiars de persones afectades.

   

  Aspanin és una entitat que va néixer l’any 1966 a Badalona amb l’objectiu de defensar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i promocionar tot tipus de serveis que els siguin necessaris i, així, assolir una millor qualitat de vida d’aquestes persones.