El 29 de desembre, junta general d’accionistes

  0
  DSC_0531 copia.JPG

  22/12/2017 – El Consell d’Administració del Joventut SAE ha acordat convocar junta general ordinària d’accionistes de la societat. La primera convocatòria serà el divendres 29 de desembre a les 7 de la tarda a l’Olímpic.

  22/12/2017 – El Consell d’Administració del Joventut SAE ha acordat convocar junta general ordinària d’accionistes de la societat. La primera convocatòria serà el divendres 29 de desembre a les 7 de la tarda a l’Olímpic, i la segona, l’endemà dia 30 a la mateixa hora. En l’ordre del dia hi haurà l’informe del president del Consell d’Administració,  l’examen i aprovació, si escau, dels comptes anuals, així com de la gestió del Consell d’Administració i proposta d’aplicació del resultat: tot relacionat a l’exercici social tancat el 30 de juny de 2017. També es posarà a votació el  pressupost de l’exercici 2017/2018, es procedirà al cessament i nomenament de nous consellers i es presentarà un informe dels acords amb l’Ajuntament de Badalona. Per últim, s’aprovarà l’acta de la sessió i la junta acabarà amb el tradicional torn de precs i preguntes.  

   

  Acord amb Veritas

  D'altra banda, el Divina Joventut ha signat un acord amb Veritas sota el lema “Veritas alimenta el futur de la Penya”.  Centenars de nens/es de l’Escola de Bàsquet gaudiran dels millors consells per aconseguir una bona alimentació saludable i ecològica. A més, l’acord permetrà als jugadors becats del planter verd-i-negre gaudir dels millors productes ecològics amb dietes personalitzades i dissenyades pels nutricionistes de Veritas, en col·laboració amb el personal responsable de l’Esport Base, fet que ajudarà a millorar la seva salut i, en conseqüència, el rendiment esportiu d’aquests joves jugadors. Durant l’any 2018 ambdues entitats s’han compromès a treballar en diferents àmbits i accions de conscienciació amb el Bàsquet Base per promocionar els valors compartits de l’alimentació saludable i els bons hàbits esportius des dels més petits fins als equips d’elit.