El 2n premi del sorteig de loteria del Niño recau al barri de La Salut

  0
  loteria.jpg

  07/01/2013 – L'administració de 'La Pedra Màgica', situada al carrer Juan Valera, va repartir tota una sèrie del 46.674, número agraciat amb 100.000 euros per cada dècim de loteria.

  La fortuna es va passejar ahir pels carrers de Badalona. Després de 'rascar' un xic d'un 5è premi al sorteig del Gordo, la ciutat va veure ahir com se celebrava tot un 2n premi del Niño. El missatger de la sort ha estat l'encarregat de l'administració badalonina nº 26, 'La Pedra Màgica', situada al barri de La Salut, que ha venut tota una sèrie del 46.674, número premiat amb un milió d'euros repartit en quantitats de 100.000 euros cada dècim de loteria.

  Alguns dels agraciats es van apropar, el migdia d'ahir, a l'establiment de loteria, al carrer Juan Valera, per celebrar un premi caigut del cel que, a pràcticament tots els casos, servirà per donar un respir a les ofegades economies domèstiques de les famílies. Segons el propietari de l'administració, totes les butlletes van ser venudes entre clients habituals del barri.

  Una altra dada curiosa és la precocitat del responsable del local: va comprar el passat novembre l'administració després de quedar-se a l'atur, i s'ha estrenat en un dels primers sorteigs importants de la Loteria Nacional.