El 60% del socis del Badalona encara no ha renovat el seu carnet

  0
  40
  CF Badalona

  Un únic partit a l’Estadi ha pogut gaudir l’afició del Badalona d’ençà que va començar la temporada 2020 – 2021. Va ser el diumenge 18 d’octubre davant el CE L’Hospitalet. Els socis escapulats van ser els únics que van tenir aquest privilegi, amb un aforament limitat al 30%. Cinc mesos més tard, els partits es van començar a disputar a porta tancada.

  Aquesta restricció és una excepció a Catalunya, ja que a la Comunitat Valenciana o les Illes Balears, els aficionats sí poden gaudir dels seus equips. I aquest serà un hàndicap que, previsiblement, es trobarà el Badalona a partir de la segona fase, quan visiti els seus rivals. “Evidentment, aquest fet és un inconvenient i competència deslleial. Anirem a camps amb públic i quan vinguin aquí no. El factor públic és clau i, en un moment determinat, pot beneficiar o perjudicar els rivals”, exposa el president escapulat, Miguel Ángel Sánchez.

  El tancament dels estadis ha colpejat seriosament el Badalona i així ho confirmen les dades: el 60% dels seguidors escapulats encara no han renovat el seu carnet de soci. Més d’un seguidor badaloní haurà patit la crisi del coronavirus econòmicament. D’altres, hauran optat per no renovar el seu vincle amb el club fins que la situació torni a la normalitat.

  “Quan va començar la temporada, només un 30% de socis havia renovat el seu compromís amb nosaltres i al mes de març aquesta xifra només ha arribat al 40%. El carnet d’abonament i de seient encara no els hem començat a executar”, afegeix Sánchez.

  El club escapulat té tres tipus de carnets però quan a l’abonament general no s’ha de tornar res perquè el club encara no l’ha engegat. “Durant els pròxims mesos sí que han renovat més aficionats el seu carnet de soci però no hem cobrat el seient. Ara mateix, només poden renovar el seu carnet o fer-se’n un de nou”.

  La Junta Directiva escapulada ha estat previsora i no “ha volgut cobrar res que vagi més enllà del propi carnet”. Ara bé, i aquest 60% que no renovat? “La gent que no renovi el carnet ho passarem a una proposta d’Assemblea i a final de temporada decidirem si mantenim el número o què fem. Encara és d’hora i estem a l’expectativa de les mesures del Procicat. Si a partir de la segona fase podem obrir l’Estadi al públic, farem un comunicat i el club posarà facilitats per renovar el carnet i farem un percentatge amb el preu”, resolt. Miguel Ángel és “optimista” i creu “que a la recta final de temporada podrem veure aficionats a l’Estadi”.

  Els preus generals del Badalona són dels més econòmics i l’abonament general és de 50€, congelat des de fa diverses temporades. El carnet de soci jubilat és de 80€ i 85€, el general. Actualment, 350 aficionats són socis del Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí