El 8 d’abril torna la Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana a Can Ruti 

  0
  39

  L’organitza l’Hospital Germans Trias i cada any atrau treballadors de desenes de centres de salut i biomèdics de Catalunya 

  Enguany la cursa arriba a la seva 27a edició i té un petit cost d’inscripció que es destinarà íntegrament a La Marató de TV3 

  Després de dos anys sense poder organitzar-la, l’Hospital Germans Trias donarà de nou el tret de sortida a la Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana el proper divendres 8 d’abril. Enguany la cursa celebra la seva 27a edició i compta de nou amb dos circuits, un de 10 km i un de 5,5 km. 

  La Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana està organitzada de manera voluntària pels professionals de l’Hospital Germans Trias i finançada íntegrament per empreses patrocinadores. Com a novetat, en aquesta edició la cursa té un petit cost d’inscripció per evitar l’absentisme d’anys anteriors i la recaptació anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3. Podeu consultar tota la informació relacionada fent clic en aquest enllaç.

  La competició recorre l’entorn del Campus Can Ruti i la serralada de Marina i s’ha convertit en un acte emblemàtic per als treballadors del món sanitari català aficionats al running. Més d’una quarantena de centres de salut i biomèdics de Catalunya i d’empreses col·laboradores estaran representats a la cursa.

  Guanyadors de la darrera edició 

  L’any 2019, el primer en arribar a la meta de la cursa de 10 km va ser en Sancho Ayala, de Transport Sanitari Catalunya, i la primera classificada, la Pauli López. 

  Per la seva part, a la cursa de 5,5 km, la primera classificada va ser per quarta vegada consecutiva la Patrícia Fernández, de l’Hospital Esperit Sant, i el primer classificat, en Sergi Araica, de l’Hospital Sant Jaume de Calella. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí