El Arrebato actua aquest divendres al parc del Gran Sol

  0
  82
  Arrebato.jpg

  15/06/2018 – També ho farà Dr. Calypso i Chicuelo amb motiu de les festes de Llefià.

  Seguint la trajectòria dels darrers anys, que substitueixen a les 'vaquilles' del Gran Sol, enguany l'Ajuntament i l'Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià conviden als veïns a celebrar les festes del barri amb el concert del cantautor sevillà de rumba-pop i flamenc Francisco Javier Labandón, més conegut com El Arrebato, que actuarà aquest dinvedres 15 de juny a les 23 hores al mateix parc del Gran Sol, després del pregó (21.30h).

   

  Dissabte, dia 16 a les 20h, serà hora de la sardinada i del grup barceloní Dr. Calypso, a les 22h, els quals es troben immersos en la seva gira de comiat. I diumenge, 17 de juny, la festa continuarà amb un concert de l'entitat andalusa Flamenco Vivo (20h) i l'actuació de Juan Gómez 'Chicuelo' (21h), un dels guitarristes més destacats del panorama flamenc i un dels compositors més prolífics de les darreres generacions. Chicuelo aniurà acompanyat de Joaquín Gómez 'El Duende', i Raul Levia, que posaran la veu; Carlos Caro al violí; Isaac Vigueras a la percussió, i Maria José González i Ivan Alcaá al ball.

   

  Continuant amb els actes programats de les festes de Sant Joan de Llefià, el mateix diumenge, dia 17 a les 11 del matí, s'oferirà xocolatada amb castell inflable i festa de l'escuma per als més petits a l'Illa XIII. També, el dimecres 20 de juny, el parc del Gran Sol acollirà actuacions infantils a partir de les 19h, que anirà acompanyada d'una xocolatada. El divendres, dia 22, l’entitat homenatjarà als socis de la tercera edat.