El Badacanta es trasllada aquest diumenge al Centre

  0
  badacanta.jpg

  27/12/2014 – Si la semana passada era al barri de La Salut, aquest cap de setmana les cançons en català sonaran al barri del Centre. Serà demà, diumenge 28 de desembre, també des de les 17:30h al tradicional espai de plaça de la Vila.

  Aquest Nadal ha tornat el Badacanta, el karaoke en català organitzat pels joves d’Òmnium a Badalona. Amb el lema ‘Per Nadal, cantem en català’, l’acte té com a objectiu potenciar l’ús social del català i la música en la nostra llengua a banda de fer passar una bona estona a totes les persones que hi vulgui participar.

   

  Si la semana passada era al barri de La Salut, aquest cap de setmana les cançons en català sonaran al barri del Centre. Serà demà, diumenge 28 de desembre, també des de les 17:30h al tradicional espai de plaça de la Vila.

   

  Tots els ciutadans que ho vulguin estan cridats a participar-hi, ja sigui pujant a l’escenari a cantar alguna de les cançons o animant des de baix. Badacanta disposarà d’un ampli repertori de música en català: des de clàssics com ara la Trinca, Els Pets o Serrat fins a les cançons dels grups del moment, com Txarango, Manel o la Pegatina.

   

  En plena campanya comercial, i en l’últim cap de setmana abans de Nadal, l’activitat busca també potenciar el comerç de proximitat. Per aquest motiu, el Badacanta s’ha pogut realitzar amb la col·laboració dels comerciants del Centre i la Salut. Totes les persones que pugin a l’escenari a cantar participaran en un sorteig gràcies al qual podran guanyar diversos premis, d’un conjunt total valorat en 1.200 €, que han cedit més d’una quarantena de comerços. 

   

  Per sortir a cantar només caldrà adreçar-se al punt d’informació, habilitat al costat de l’escenari. Per a més informació, Òmnium Badalona ha adaptat la seva pàgina a Facebook amb tots els detalls de l’activitat.