El Badalona apunta a play off (0-2)

0
    86

El Badalona va sumar la victòria al Sagnier davant l’AE Prat (0-2). Aquest triomf situa als de Gerard Albadalejo a dos punts de la zona de play off, amb una classificació convertida en un mocador, on sis equips es troben separats per aquests dos punts.

Els potablava van començar dominant, amb una rematada al pal i dues ocasions més. Els escapulats van començar a entrar en joc. Al minut 27, una contra conduïda per Toni Larrosa va ser culminada per Adri Rivas per fer el primer gol del partit. Sis minuts més tard, el mateix Larrosa va fer el segon, posant el partit clarament favorable per als interessos badalonins.

La segona part no podia tenir un millor inici. Al minut 47, l’àrbitre xiulava penal per unes mans a l’interior de l’àrea local. El porter local, però, aturava el llançament de Toni Larrosa. A partir d’aquell moment, els locals van posar tota la carn a la graella per intentar reduir diferències en el marcador. El Badalona va exhibir un gran i rigurós ordre defensiu

Dos debuts amb el primer equip

Els jugadors del juvenil, Joel Gil i Carlos Bustos, van debutar amb el primer equip escapulat, sortint des de la banqueta a la segona part.