El Badalona evita el primer ‘match-ball’ al minut 96 (1-1)

0
    48
    Flash BDN

El CF Badalona tornava a disputar un partit a l’Estadi després dels dos partits consecutius seguits -Formentera i Europa – amb l’obligació de sumar la victòria davant l’Andratx i apropar-se a la permanència a Segona RFEF. Cap suma que no fos la dels tres punts era un drama.

La pitjor de les notícies, però, es va poder evitar in extremis al minut 96 amb una diana de Jairo Cárcaba i els escapulats es mantenen a la corda fluixa, a només una victòria de la permanència.

El conjunt de Javi Moreno va tornar a gaudir d’un bon grapat d’ocasions, tal com va ocórrer fa una setmana al Nou Sardenya o fa dues a Formentera. Ferran i Carri van disposar de les primeres oportunitats escapulats.

Una bona acció d’un Pol Ballesteros i novament Carri ho van tornar a intentar sense sort. L’Andratx també va disposar d’una ocasió amb una rematada que va sortir fora aprofitant alguna sortida a la contra. Tot i això, empat sense gols al temps de descans (0-0).

A la represa, mateix guió amb possessió i ocasions encara més clares, però sense efectivitat badalonina de cara a porteria.

La pitjor de les notícies, però, es va acabar produint i l’Andratx va aprofitar una de les poques que va tenir en un córner per avançar-se a l’Estadi. Amb el gol, el Bada es va bolcar a l’atac i l’Andratx va poder sorprendre a camp obert.

Finalment, però, van ser els badalonins que van tenir el premi del gol amb l’entrada de Jairo i un gol del davanter balsàmic tan per ell com per l’equip, i és que Jairo a dia d’ahir no tenia encara l’alta mèdica (1-1).

Un punt d’or per a un Badalona que es manté amb vida i amb opcions matemàtiques de permanència. Aquest diumenge al camp del Ibiza IP, els badalonins podrien sortir del descens si sumen la victòria.