El Badalona i el Seagull, a Montigalà; els Dracs, cap a Pomar

    0
    Montigalà.jpg

    02/10/2014 – Acord entre els clubs i l'Ajuntament arran del conflicte obert per l'ús del camp de Montigalà. El Badalona i el Seagull compartiran aquesta instal·lació, mentre que els Dracs, si no hi ha cap canvi d'última hora, marxaran a Pomar. 

    02/10/2014 – El conflicte obert per l'ús del camp de Montigalà, arran del trasllat del CF Badalona, s'ha desencallat aquesta setmana després de diverses reunions entre els clubs implicats (Badalona, Dracs i Seagull) i l’Ajuntament. L'alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, també es va implicar en les negociacions junt amb el regidor d'Esports, Juan Fernández, per trobar una solució, que finalment passarà per la sortida dels Dracs de Montigalà. Un escenari que alliberarà horaris perquè el Badalona, com havia reclamat, pugui tenir tots els seus equips en una mateixa instal·lació, a l'espera que el primer equip també hi aterri.

    L’acord contempla que el CF Badalona i el Seagull femení compartiran Montigalà, mentre que els Dracs, tot i oposar-s'hi d'entrada, han acceptat finalment anar-se'n a una altra instal·lació. En principi el seu destí serà el camp de Pomar, tot i que encara falten alguns serrells per tancar, perquè aquí també hi entra un altre club implicat, el Pomar. L’equip de futbol americà signarà un nou conveni amb el consistori arran d’aquest canvi d’ubicació, i si definitivament acaben a Pomar l'acord contempla que s'hi facin algunes millores. Momentàniament, però, fins que no estigui tot tancat, els Dracs i el CF Badalona encara hauran de seguir convivint uns dies a Montigalà.