El Badalona no pot amb el líder (0-2)

0
    102

El Badalona no va poder amb el líder de la categoria, la UE Olot, malgrat dominar en determinats moments del partit.

Els escapulats van sortir sense complexos, amb Dani Homet i Walid gaudint d’opcions de perill per avançar-se al marcador. Els de la Garrotxa, però, van mostrar el perquè són els clars dominadors d’aquesta 3a RFEF, aprofitant una badada defensiva per fer el primer gol del partit al minut 40, mitjançant el seu davanter, Chabboura.

A la segona meitat, els de Gerard Albadalejo van sortir amb l’objectiu d’establir l’empat, però van ser els visitants qui van trobar la porteria contrària, amb el segon gol que sentenciava el partit obra de l’exescapulat Marc Mas. El partit va quedar vist per sentència. Ja en temps afegit, el Badalona va poder retallar diferències amb un penal favorable. El porter va endevinar la trajectòria del xut de Walid.

Derrota per la mínima del Juvenil

El juvenil del Badalona va caure per la mínima a la CE Dani Jarque, davant el RCD Espanyol (1-0). El gol de la victòria perica va arribar al minut 20. Els de Genis Sampietro van tenir opcions d’empatar, quedant-se sense premi.