El Badalona presenta un projecte il·lusionant

  0

  Les primeres peces del trencaclosques que formarà el futur CF Badalona van començar a anunciar-se públicament aquest dijous 21 de juliol en la presentació de l’acord entre l’entitat escapulada i la UE Costa Brava.

  Algunes de les informacions ja les va avançar el president Miguel Ángel Sánchez en l’Assemblea Informativa, però encara s’havien de confirmar després de concretar-se la futura absorció de la SAE del Costa Brava per part del CF Badalona.

  El club escapulat té una oportunitat esportiva i estructural d’or, que a partir d’aquest mateix divendres haurà de començar a aprofitar, amb un primer equip a Segona RFEF (Badalona Futur), un segon equip a Tercera RFEF (CF Badalona) i un juvenil a Divisió d’Honor.

  Esportiu

  Es van presentar poques novetats. L’objectiu principal de la roda de premsa era anunciar públicament que s’havia arribat a un acord Badalona – Costa Brava. Tot i així, Oriol Alsina va fer una petita pinzellada dels objectius esportius:

  “Els meus projectes són amb objectius a mitjà termini. A Llagostera vam ascendir de Tercera a Segona B i de Segona B a Primera RFEF. L’acord és d’una temporada, però esperem fixar-nos fites a 2-3 anys”.

  Óscar Álvarez serà el segon entrenador del CF Badalona Futur, Lucas Viale el director esportiu i Santi Álvarez el nou entrenador del CF Badalona, tasca que compaginarà amb el Juvenil A a Divisió d’Honor.

  “Ens farem càrrec de dos pressupostos i hi haurà dues plantilles, però es poden fer cessions de jugadors”, va apuntar el president Sánchez.

  Pretemporada:

  30 de juny: UE Cornellà (Estadi)

  6 d’agost: FE Grama (Nou Municipal de Santa Coloma)

  X d’agost: CE Sabadell

  26 agost: CE Manresa (Estadi)

  Rutina i dia a dia

  Miguel Ángel Sánchez va ser el portaveu de la metodologia i convivència del Badalona Futur amb el CF Badalona. L’equip de Segona RFEF mantindrà la rutina d’entrenaments matinals a l’Estadi i l’equip de Tercera RFEF farà sessions de tarda a partir de les 16h.

  La planificació setmanal del CF Badalona estarà més lligada al Juvenil A i els entrenaments estaran a cavall entre l’Estadi i Montigalà. El president escapulat va avançar que s’haurà de parlar amb l’Ajuntament perquè es puguin enllestir els vestidors de Montigalà i també la situació de precarietat que hi ha en aquesta instal·lació.

  L’objectiu durant els caps de setmana és clar: “Intentarem tenir futbol cada setmana a l’Estadi i un abonament per al primer equip, filial i Divisió d’Honor Juvenil”.

  Escut i samarreta

  No es va anunciar públicament el nou escut, tot i que aquest estava present a la sala de premsa de l’Estadi. És l’escut del CF Badalona de la dècada dels anys 30 amb les paraules “Badalona” i “Futur” al seu interior. La samarreta tindrà l’escapulat, però no es va concretar res més.

  SAE

  Durant aquesta primera temporada de transició hi haurà dues societats anònimes esportives amb dos Consells d’Administració independents, però entrellaçats.

  Miguel Ángel Sánchez serà el màxim accionista del CF Badalona SAE i Toni Freixa el màxim accionista del CF Badalona Futur. El percentatge restant de les accions d’aquesta segona societat estarà format per altres empresaris i professionals. Inicialment, Miguel Ángel Sánchez no tindrà cap acció d’aquesta societat.

  Les qüestions econòmiques d’aquest acord no es va presentar en cap moment. “Hi ha hagut una operació de caràcter mercantil que quedarà definida quan es produeixi aquesta unió entre les dues entitats”, va transmetre Toni Freixa.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí