El Badalona suma un punt a Mollerussa (0-0)

0
    103

El Badalona suma la quarta jornada consecutiva sense conèixer la derrota. Els homes de Gerard Albadalejo van esgarrapar un punt en la seva visita a Mollerussa (0-0), en un partit amb poques ocasions en general.Dani Homet va tenir la millor acció de perill de tot el partit. Aquesta va arribar al minut 23, amb una rematada, després d’una errada del porter local. Els de Lleida ho van intentar al minut 34, en una jugada que finalitzava amb una pilota fregant el travesser. A la segona meitat, més enllà d’algunes accions aïllades, cap dels dos equips van gaudir de clares opcions per endur-se els tres punts en joc. El Badalona ho va intentar mitjançant Walid, Toni Larrosa o el juvenil Hugo Caroz. Mentrestant, els locals ho intentaven en accions a pilota aturada, sense que Craviotto hagués d’intervenir

El líder visita l’Estadi

Aquest diumenge el Badalona rebrà la visita del líder indiscutible de la categoria, la UE Olot, equip que no coneix la derrota com a visitant, mentre que ell Badalona ha sumat bones victòries com a local, contra equips com l’Hospitalet, el Reus o el Prat.