El Badalona es guanya el dret a somiar després de tombar el Sabadell (2-0)

0
    34

Amb gols de Magallán i Natalio, el Badalona supera el CE Sabadell i assoleix definitivament la salvació. L’equip escapulat no abandona la línia ascendent i, a manca de set jornades del final de la lliga, mira cap a dalt.

Les dinàmiques han determinat el desenllaç del partit d’aquesta tarda, a l’Estadi. El Badalona ha aprofitat la seva, que des de l’arribada de Juanjo Garcia és bona, per guanyar transformant en gol dues de les oportunitats que ha tingut. El Sabadell, en canvi, no ha estat capaç de superar Morales, tot i disposar d’unes quantes ocasions clares, sobretot a la segona part. Els arlequinats, que han protestat l’actuació arbitral del valencià Mena Gimeno, queden a la cua de la classificació i en una situació crítica.

Santi Magallán ha obert el marcador poc abans de la mitja hora de joc, en rematar a la xarxa una centrada de Néstor Albiach, que havia superat el porter del Sabadell, Roberto, després de caçar una pilota a la frontal gràcies a una errada de Migue. El 2-0 definitiu ha arribat en el darrer minut del descompte, amb el Sabadell abocat a l’àrea badalonista, en un contracop que ha culminat Natalio.

Els protagonistes:

Badalona: Morales; AlbarránRobustéMoyanoValentín; Marc Carbó; Robert Simón, Boniquet (Nana, 75), Santi Magallán (Natalio, 66), Iván Agudo (Estellés, 81); Néstor Albiach.

Sabadell: RobertoÓscarJosuPajareroMigue (Pol Ballester, 75), NicoÁngel (Edgar, 81), Adri, Néstor Querol, Domínguez (Gato, 62), Arturo.

Gols: 1-0, Santi Magallán (29); 2-0, Natalio (90+3).

Àrbitre: Julio Mena Gimeno (comitè valencià). TGNico.

Públic: 1.155 espectadors a l’estadi.