El Badalona torna a jugar amb foc (2-1)

0
    27
    CF Badalona

El CF Badalona va tornar a encaixar una nova derrota (i una nova decepció) després de perdre per dos gols a un contra el Brea (2-1) al Municipal de Piedrabuena en un maatx en què els de Javi Moreno van pagar molt car una mala primera meitat per acabar perdent el matx.

L’enfrontament no a terres aragoneses no va arrencar del tot bé pels escapulats, que no van igualar l’equip local en intensitat en els primers minuts, i al minut 35 de partit, pràcticament abans del descans, van veure com el Brea s’avançava mitjançant Ortiz amb un gran gol. Gerro d’aigua freda, que es va acabar de congelar al segon temps.

A la represa, el Badalona va mostrar altra cara, fent un pas endavant i igualant en termes físics l’exigència breana, però van tornar a patir l’efectivitat dels locals de cara a porteria, i van anotar el segon al minut 52, tot just després del retorna la gespa.

Els badalonins van reaccionar i van aconseguir escurçar diferències al marcador, gràcies al primer gol de Bilal amb la samarreta escapulada (2-1). El davanter de la pedrera va poder anivellar el marcador.

Carri va tenir un bon debut amb l’escapulada,, un dels més actius i participatius en l’estona que va jugar, però no es va poder evitar la desfeta.