El Badalonès comença fort

0
    32

21/9/2015.- Des de la defensa i amb un joc ràpid, van resoldre a la segona part. Els Maristes, única estrena amb victòria a Segona.

La primera part va estar marcada per l’encert dels dos equips que no van acusar els nervis de l’estrena de la temporada.

La inspiració ofensiva va acabar amb el marcador 45-49 al descans, amb un lleuger avantatge pels dimonis.

El partit va canviar del tot a la segona part. El Badalonès va apretar en defensa i va ofegar l’Olesa, que va anotar només 6 punts en tot el tercer quart.

La bona defensa va permetre al Badalonès córrer i fer el joc ràpid pel que aposta aquesta temporada.

La superioritat dels dimonis es va fer més evident a l’últim quart i l’avantatge va anar augmentant fins el 66-85 final.

Els 19 punts són la diferència més amplia de tots els partits que es van jugar a la primera jornada i l’equip és el primer classificat del grup.

Joel Pulido amb 20 rebots i Marc Málaga amb 24 punts van ser dos dels destacats en l’estrena amb victòria a domicili del Badalonès.

El proper cap de setmana, primer partit de lliga a casa, contra l’Horta a les 19.15h.

A segona, només els Maristes guanyen

Els Maristes van haver de suar en un partit molt igualat. Els badalonins van portar la iniciativa a la primera part amb escletxes de 4-5 punts.

Però el Santa Coloma B de seguida igualava el marcador i fins i tot va marxar al descans amb avantatge al marcador, 28-24.

A la segona part va seguir la mateixa dinàmica de pocs punts i petites avantatges sense que cap equip marxés al marcador. 43-41 al final del tercer quart.

L’intercanvi de cistelles i la igualtat van seguir fins que a 5 minuts del final els Maristes van apretar en defensa i el filial colomenc només va anotar 4 punts.

Les cistelles fàcils al contraatac i els tirs lliures van acabar de sentenciar als minuts decisius fins el 56-63 final.

El proper diumenge, primer derbi de segona. Maristes i Llefià s’enfronten a les 19.30h a La Plana.

El Llefià arribarà al derbi després de perdre en l’estrena a casa contra el Caldes. L’equip va acusar els nervis del primer partit i un mal inici va condicionar tot el partit.

El primer quart es van trobar amb 11 punts de desavantatge, 17-28 i sempre van anar per darrera al marcador.

Al segon quart va seguir la mateixa tendència i la diferència al descans era de 18 punts, 29-47.

L’equip a intentat competir a la segona part i fins i tot ha reduït la diferència fins els 6 punts i amb posessió.

Però el desencert ha fet impossible la remuntada i els visitants van tornar a agafar el control del partit fins el 72-88 final.

El Natzaret va perdre en l’estrena al camp del Sant Nicolau. De fet el primer quart va condicionar la resta del partit.

El Sant Andreu va sortir molt tou en defensa i indecís en atac, i es va trobar amb un 26-8 que posava la resta de partit costa amunt.

Es van imposar el físic i l’alçada dels locals, però el Sant Andreu també va fallar llançaments a prop de cistella.

L’equip va  millorar a la segona part, i tot i que segueix el desencert en atac, la bona defensa fa que el parcial del quart sigui d’empat a 12.

La segona part comença amb l’equip 18 punts i amb l’equip intentant competir. Però l’encert del Sant Nicolau fa ver impossible reduir la diferència i els locals van guanyar de 25 punts.

Al final 72-45, en un partit que ha de servir a un equip jove com el Natzaret prendre la mida a la categoria i guanyar experiència de cara als propers partits. L’estrena a casa serà aquest dissabte contra el Sant Cugat a les 19.30h.

El Badalonès B és l’altre equip de Badalona que juga a Segona aquesta temporada. El partit a la pista del Sant Cugat ha quedat aplaçat fins el 5 de desembre. La seva estrena a la lliga serà aquest diumenge a les 16h a casa contra l’Escola Aula.