36
    x publicar.JPG

07/05/2013
    Els Dimonis van vèncer al Tremp, però segueixen sense dependre d'ells mateixos per aconseguir l'ascens

El Badalonès va aconseguir la victòria contra el Tremp. l'últim classificat, en un partit marcat per la derrota del Sant Josep B minuts abans.
    La plantilla sencera dels Dimonis es va congregar al Centre Parroquial amb l'esperança que els locals derrotessin al Ripollet, el principal rival per aconseguir la 3a plaça.

La derrota final dels groc-i-lila va condicionar l'estat del Badalonès, que no va fer un bon partit. Tot i això, el rival que hi havia al davant, cuer i matemàticament equip de 3a, no va fer perillar la victòria.

En una sortida fluixa, Màlaga era el més entonat per agafar les primeres diferències (17 a 12).
    Al segon quart, el partit va seguir el mateix camí, fins que 7 punts seguits de Marc Ors van obrir encar amés l'escletxa al final de la primera meitat (31 a 22)

A la represa, lluny de seguir augmentant la diferència per deixar el partit sentenciat, els Dimonis van afluixar el ritme i un parcial 0 a 7 a final de quart deixava el partit obert pels últims minuts (46 a 41).

El Tremp va arribar a posar-se a 4 punts, però després d'un temps mort obligat, el Badalonès van encadenar dues bones defenses amb accions de Suñé i Morales al davant per tornar a obrir el forat (57 a 47) i no haver de patir als últims minuts.