El Badalonès dóna la sorpresa de la Copa Badalona (66-63)

27
    x publicar.JPG
    02/09/2013
    Els Dimonis van derrotar a la Minguella en un partit molt intens

El Badalonès es va convertir en el segon finalista de la Copa Badalona en vèncer la Minguella, contra pronòstic, per 66 a 63.

Els nois de Xavi Grau van jugar de tu a tu amb molta intensitat contra els de Casagemes, que aquest any disputaran una categoria superior.

Tots dos equips van fer un plantejament similar, amb molta activitat defensiva i mirant d'aprofitar les errades dels rivals.
    Així, del 9 a 3 inicial pels Dimonis, la Minguella va respondre amb accions d'Orlando -8 punts al primer quart- per capgirar el marcador (11 a 14).

Al segon període, la màgia de Soliveres va tornar a psoar per davant el Badalonès (29 a 22), però de la mà de Tomeu, la Minguella es va tornar a aferrar al partit (34 a 32).

A la represa es va repetir la història. Després d'una bona sortida del Badalonès (43 a 36), Tomeu es va carregar l'equip a l'esquena per ajustar el marcador (47 a 44) i deixar-ho tot obert de cara al tram final.

La Minguella va seguir apretant en defensa i forçant un lent intercanvi de cistelles fins que una antiesportiva sobre Jimeno permetia anotar 5 punts seguits als Dimonis i tornar a agafar coixí (57 a 50).

Els de Pere Garcia però, van fer una demostració de caràcter davant els minuts d'encert del Badalonès i van respondre en nombroses ocasions a les extraordinàries cistelles dels locals..
    Valle i Orlando es van convertir en l'ànima dels blaus, però el base va errar dos triples al tram final, que haguessin pogut canviar la història.

El Badalonès jugarà la final el proper diumenge 8 a les 17h a la Plana contra el Natzaret.