El Badalonès es refà contra un Llefià lluitador (78 a 56)

18
    DSC_0310.JPG

03/12/2012
    El líder va decidir el partit amb un 33 a 16 a l'últim quart

El Badalonès va tornar al camí de la victòria en vèncer al Llefià en el derbi comarcal de la segona catalana.
    El líder va haver de decidir el partit a la segona part perquè al davant es va trobar un Llefià lluitador que li va posar les coses complicades.

L'ambient gèlid va propinar un inici amb més errors que encerts (17 a 17) en el que Oliva va donar els primers avantatges al Llefià amb 8 punts al segon quart (29 a 32).
    Suñé i Fontrodona van capgirar el marcador abans del descans (35 a 32) i els equips van tornar a sortir freds al tercer quart (10 a 8) per arribar a un últim període en el que els dos equips tenien opcions (45 a 40).

Una tècnica al Llefià va desencadenar un 9 a 2 que semblava decisiu, però entre Plana i Oliva van tornar a mantenir els visitants en el partit (56 a 48) amb 5 minuts per jugar-se. Un 2+1 de Jimeno, un triple d'Ors i l'aparició de Màlaga, que va anotar 19 punts a l'últim quart, van acabar amb la resistència del Llefià i fent massa gran el càstig.