El Badalonès s’uneix al Prat com a vinculat de la Penya

  0
  Els tres presidents. D'esquerra a dreta: Arseni Conde (CB Prat), Manel Dunjó (AE Badalonès) i Juanan Morales (CJB). / Foto: Penya.com

  El Joventut, el CB Prat i l’Associació Esportiva Badalonès han tancat un triple acord de vinculació entre les tres entitats. D’aquesta manera, el Badalonès s’uneix al conjunt potablava i podrà comptar amb jugadors del planter verd-i-negre al seu primer equip, que aquesta temporada vinent jugarà a la lliga EBA. En concret, els Dimonis comptaran amb jugadors de la generació júnior del 2001. A més, el Badalonès podrà enviar els vinculats verd-i-negres a jugar amb el CB Prat, si així ho considera la direcció esportiva de la Penya.

  Amb aquest acord, Badalonès i Joventut quedaran vinculats de forma oficial, després d’haver col·laborat conjuntament durant més de 50 anys. Tots els becats del planter del Joventut, per exemple, s’escolaritzen en el Col·legi Badalonès. Per al president de la Penya, Juanan Morales, la vinculació amb el Badalonès era només qüestió de temps: “Aquest acord s’havia de donar tard o d’hora, ja que els nostres alumnes becats estudien en el seu col·legi. Volem agrair la seva col·laboració i predisposició per comprendre la formació acadèmica de jugadors d’alt rendiment”. “Evidentment, també estem molt satisfets per renovar amb el Prat, perquè suposa consolidar una relació que ve de molt lluny i ha donat molts fruits”, va afegir el president verd-i-negre.

  Manel Dunjó, president de l’AE Badalonès, també es va mostrar molt content per reforçar el vincle entre verd-i-negres i dimonis: “És un repte molt important per a la nostra entitat. La primera vinculació va ser fa 50 anys i el 1974, conjuntament amb la Penya, vam assolir el primer campionat del món escolar. A partir d’aquell moment, molts jugadors i entrenadors verd-i-negres s’han format al Badalonès i han arribat a l’ACB”.

  Per últim, Arseni Conde, president del Prat, va expressar la seva satisfacció per la llarga relació amb la Penya, que la temporada vinent complirà 15 anys: “Ens fa molt feliços que el Joventut vulgui continuar amb nosaltres. Sempre ens ha agradat la formació de jugadors de bàsquet i per nosaltres és un honor que jugadors nostres hagin jugat a l’ACB o fins i tot a l’NBA”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí