El Badalonès torna a carburar (54 a 79)

0
    26

18/03/2013
    Amb l'equip al complet, els dimonis van tornar a guanyar com feien a la primera volta

Els Dimonis han tornat. Amb l'equip al complet per segona jornada consecutiva des de fa molts mesos, els de Xavi Grau van acabar ofegant al Sant Gervasi i sentenciant-lo amb els moments d'inspiració. A més, amb la derrota del Círcol i el Sant Quirze, s'ha consolidat en la 2a posició, només per darrera La Seu.

L'encert exterior, en especial de Rafa Morales que va fer 4 triples al primer quart, va donar els primers rèdits als Dimonis (5 a 12). El Sant Gervasi per la seva banda, anotava amb un joc més brusc, forçant faltes en penetracions i en tirs de segona opció (14 a 21).
    Al segon quart, el Badalonès no va estar tant encertat i els de Mollet ho van aprofitar per reduir la diferència amb la mateixa filosofia de joc. 3 triples dels locals van ajustar el marcador fins l'empat a 35 a la mitja part.

A la tornada dels vestidors es va mantenir la igualtat fins a l'equador del període, pe`ro llavors l'efecte Màlaga, que tornava després de 6 partits, va ser determinant. L'aler va ser a tot arreu, va ajudar a tancar el rebot i va tapar molts forats en defensa. La millora al darrere es va notar al davant, i l'equip va poder trobar situacions ràpides per anotar (43 a 52).

Un 0 a 7 a l'inici de l'últim quart posava una màxima de 16 punts (43 a 59) a falta de 7 minuts. Llavors el Sant Gervasi ho va provar amb una zona (51 a 63) però el treball sota l'aro de Llorach i les penetracions de Jimeno van acabar de tancar el partit i van engrandir la diferència fins els 25 finals.