El badaloní Jordi Matamoros presenta el seu primer llibre al Museu

  0

  27/09/2012 – El gran cultivador, publicat per Editorial Atlantis, relata la història de Joan Fort, esclavista en fase de penediment, i Dual, un misteriós personatge, impredictible, irònic i amb tocs d’humor, que afirma ser l'encarregat de fer arribar la llum a les ànimes del seu destí.

  El Museu de Badalona acull demà, a partir de les 18 hores, la presentació del llibre El gran cultivador, de l’escriptor Jordi Matamoros. El badaloní s’estrena amb aquesta obra després de tres anys escrivint a diversos llocs literaris d’Internet; va comprovar que el feedback dels lectors era satisfactori i va decidir buidar tota la seva imaginació en El gran cultivador. “Per mi, és la culminació d’un somni”, relata l’escriptor.

   

  Publicada per l’Editorial Atlantis, la història es situa a Etiòpia i gira entorn a Joan Fort, esclavista en fase de penediment, i Dual, un misteriós personatge, impredictible, irònic i amb tocs d’humor, que afirma ser “el gran cultivador”, encarregat de fer arribar la llum a les ànimes del seu destí. El tractament de la dualitat humana i els sentiments des de totes les vessants imaginables, i la fusió de la ficció amb la realitat, són elements clau d’El gran cultivador, en particular, i de la resta de relats d’en Matamoros, segons compta ell mateix.

   

  El badaloní no sap augurar el destí comercial del seu primer llibre, però assegura que vol continuar endinsant-se en el món literari i que ja prepara altres projectes, entre ells, un llibre basat en la incidència de les drogues en tota una generació de badalonins.