El badaloní José Elías, entre els més rics d’Espanya segons Forbes

  0
  151
  El badaloní José Elías, entre els més rics d'Espanya segons Forbes
  El badaloní José Elías, entre els més rics d'Espanya segons Forbes

  La revista Forbes ha anunciat una nova edició de la llista dels 100 espanyols més rics. Entre ells hi ha un badaloní: José Elías, accionista majoritari d’Audax. Nascut al barri de Sant Crist, Elías era pràcticament un desconegut pel gran públic fa cosa d’un any. De fet, Forbes no el va incloure en la seva llista de 100 espanyols més rics de 2020.

  Tot va canviar l’abril del 2021, quan la prestigiosa revista del sector econòmic i empresarial el va situar ja dins del top30 de persones més riques del país, amb una fortuna estimada de 840 milions d’euros. Han passat pocs mesos, però José Elías ha incrementat, segons Forbes, la seva riquesa, fins a situar-se en 900 milions.

  Audax Renovables és una empresa del sector energètic que va facturar prop de 970 milions d’euros durant el darrer exercici econòmic. A banda d’Audax, José Elías manté altres línies de negoci dins dels sectors de les renovables, el 5G, la transformació digital i les infraestructures, la medicina i l’alimentació saludable. L’empresari badaloní ha comprat La Sirena i va ser un dels avalistes de Joan Laporta en les últimes eleccions del FC Barcelona.

  Abans de fer-se milionari gràcies a Audax, Elías es va arruïnar diverses vegades. Fill de lampista, la seva empresa matriu la va fundar amb els últims 3.000 euros que li quedaven.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí