El badaloní Miguel Poveda, nominat als Grammy Latino

  0
  65
  miguel poveda.jpg

  29/09/2015 – El ‘cantaor’ competirà per endur-se el guardó d’aquesta 16a entrega dels prestigiosos premis musicals amb el seu darrer disc, 'Sonetos y poemas para la libertad'

  El badaloní Miguel Poveda ha estat nominat a l’edició 2015 dels prestigiosos Grammy Latino, sota la categoria de Millor Àlbum de Música Flamenca. El ‘cantaor’ competirà per endur-se el guardó d’aquesta 16a entrega dels prestigiosos premis musicals amb el seu darrer disc, Sonetos y poemas para la libertad. Poveda comparteix nominació amb altres artistes com Argentina, Estrella Morente, un àlbum homenatge a Paco de Lucía amb la col·laboració de diferents personalitats de la música o María Toledo, entre d’altres. La cerimònia tindrà lloc el proper 19 de novembre a la ciutat de Las Vegas. Poveda ha agraït la nominació a les xarxes socials i ha felicitat a les persones que han configurat amb ell el seu darrer disc, així com als seus seguidors i seguidores.

   

  Sonetos y poemas para la libertad és el darrer treball del badaloní, que va ser llançat a principis d’aquest 2015 després d’anys de treball i maduració. Consta de 15 temes on homenatja els textos d’alguns dels poetes més reconeguts de la llengua espanyola, com ara Quevedo, Lope de Vega, García Lorca o Miguel Hernández.