El badaloní Pau Lloret repeteix plata a Hongria

0
    30

06/02/2017 – El jove cadet del Club Tennis Taula assoleix la segona posició en la seva categoria a l’Open Internacional de Budapest.

Els germans Pau i Arnau Lloret del Club Tennis Taula Badalona han participat a l’Open Internacional de Budapest – Memorial Janos Molnar, convocats amb la Selecció Catalana, on han pres part en les categories Mini-Cadet (jugadors nascuts a partir del 2004) i Cadet (a partir del 2002).

En Pau Lloret va aconseguir arribar a la final de la seva categoria, fita que havia aconseguit la temporada passada, però aquesta vegada en una categoria superior. El jove badaloní va plantar-se a la final després de classificar-se com a primer de grup derrotant als seus quatre rivals per 3 a 0. Ja al quadre, va haver de superar cinc rondes per arribar a la final, superant alguns dels favorits com Balogh (Hongria) i Liu (Anglaterra), ambdós per 3 a 1. Ja al final, el local Huzsvar el va batre per un clar 3-0, tot i que amb parcials ajustats.

Destacada actuació també de l’Arnau Lloret, en la seva primera participació a Budapest. Lloret no va poder superar la fase de grups, tot i guanyar un partit i cedir-ne dos, un dels quals davant el tercer classificat final, Cokic (Sèrbia).

Pel que fa a la categoria cadet, els germans van continuar a un bon nivell, accedint en Pau al quadre final com a primer de grup en vèncer els seus tres partits, dos dels quals per 3 a 2 i quedant fora l’Arnau, tot i mantenir les opcions fins als instants finals del darrer partit de grup, cedint-lo per un ajustat 3 a 2 i havent guanyat el primer i cedir davant el tercer classificat final, l’irlandès Catchart. En Pau va cedir a la primera ronda del quadre davant l’alemany Blaser per un altre ajustat 3 a 2.