El barri de Bufalà demana actuacions a l’Ajuntament de Badalona

  0

  El barri de Bufalà, a Badalona, es troba aquests dies reclamant a l’Ajuntament de la ciutat una sèrie de mesures per millorar els equipaments de la zona.

  Per una banda, l’Associació de Veïns i Veïnes del barri demana l’elaboració d’un Pla urgent de Reurbanització atès l’elevada degradació de les voreres, les vies i els espais d’esbarjo.  Els veïns també demanen una millor gestió de la recollida d’escombraries dels contenidors perquè, segons han comunicat, aquests es troben saturats.

  Per una altra banda, el president del C.F. Bufalà ha volgut explicar la deixadesa de les instal·lacions esportives que utilitza el club i que són de propietat municipal. Un dels desperfectes més importants és el del mal estat de la gespa artificial del camp, que dificulta que els partits els puguin desenvolupar amb total normalitat. També va destacar el despreniment de paviment de la part interior de les grades i de part de les rajoles dels vestidors.

  Durant tot l’any, diversos grups municipals de Badalona han estat visitant les instal·lacions del club, però els desperfectes continuen sent patents i la manca de mantinent encara és un problema que està per solucionar.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí