El barri de Puigfred celebra la seva festa major el 28 i 29 d’abril

  0
  puigfred.jpg

  27/04/2018 – Amb actuacions musicals i degustacions gastronòmiques a la plaça de Rafael Campalans.

  Després de l'inici de les Festes de la Primavera del barri de Sant Roc, amb el sopar solidari, l'escapada a Vall de Cardó i la celebració de la Diada de Sant Jordi a la plaça Sant Elies, arriba la Festa Major del barri de Puigfred, més conegut com la Colina.

   

  En primer lloc aquest dissabte 28 d'abril, una cercavila a càrrec de la comunitat xinesa inaugurarà la festa a les 11 del matí pels carrers del barri fins a arribar a la plaça Rafael Campalans, davant del centre cívic, on es donarà pas, a partir de les 12h, a la sardinada popular i un oferiment cultural de balls regionals de la mà dels centres asturià i castellanolleonès de L'Hospitalet de Llobregat.

   

  La tarda serà dedicada per als més petits, on l'associació de veïns realitzarà, a les 17h, tallers de tatuatges i maquillatge. La jornada conclourà amb una disco mòbil amb música dels anys 80 i 90 (18h) i l'actuació musical d''The Guatekers' (21h).

   

  Diumenge, 29 d'abril, serà el torn de les actuacions de l'entitat Complex Catalunya a les 12h, que aniran acompanyades de degustació de 'montaditos'. Finalment, a partir de les 17h, s'oferirà una xocolatada, espectacle infantil i un musical amb 'Actos para el consumo'. El 5 de maig se celebrarà l'homenatge a la tercera edat del barri.