El barri del Congrés està de festa major

  0
  DSC_3174.JPG

  16/05/2016 – Des del 30 d'abril fins el 29 de maig, el parc situat al carrer de Sant Marc acull un grapat d'activitats lúdiques, esportives, gastronòmiques i culturals per a totes les edats.

  Des del passat 30 d'abril, el barri del Congrés està de festa major de la mà de l'associació de veïns. La plaça situada al carrer de Sant Marc, davant del local de l'entitat, s'ha celebrat fins ara diverses activitats lúdiques, cíviques, esportives gastronòmiques i culturals, com l'homenatge a la tercera edat, un torneig de judo, botifarrada popular i actuacions musicals.

   

  Aquest cap de setmana, 14 i 15 de maig ha estat el torn de la sardinada amb més de 150 quilos de sardines, l'actuació de la coral del Casal de la Gent Gran del Congrés i d'una orquestra per animar la festa. També, d'una cursa de cambrers pels carrers del barri i les sevillanes de l'entitat andalusa Rincón del Arte. A més a més, la mainada va gaudir d'inflables durant tot el diumenge.

   

  De cara a la propers dies, el dissabte 21 de maig l'esport serà el protagonista amb el torneig de futbol sala des de les 9 del matí fins a les 7 de la tarda. De cara al diumenge, dia 22 es realitzarà la festa de l'aigua a partir del migdia. La festa major del Congrés finalitzarà el proper 29 de maig amb el tradicional concurs de paella i les actuacions de diverses entitats de la ciutat.