El bàsquet femení badaloní condicionat per l’1-O

0
    34
    DSC04767.JPG

La Federació Catalana de Basquetbol va decretar aquest diumenge 1 d'octubre suspendre tots els partits que s'havien de jugar a partir de les 14h. Una decisió imposada per recomanació de la Secretaria General de l'Esport. Aquest imprevist va afectar els equips badalonins que havien de jugar la seva jornada durant aquest tram horari.

Així com es van suspendre partits de Copa Catalunya masculina, també es va suspendre el partit de Copa Catalunya femenina que havia de disputar el Joventut Femení davant el Sant Nicolau a les 19.45h. A Primera Catalana, el Sant Andreu Natzaret no va viatjar a Sant Just Desvern per enfrontar-se a l'equip local a les 19.15h. Tanmateix, a Tercera Catalana es va ajornar el Matadepera – Sant Josep B (19.15h).

Als partits que sí es van disputar, la AE Minguella va caure a La Garrotxa davant l'Olot. El conjunt de Carlos Esteve encara no coneix la victòria en tres jornades de competició (0/3) tot i que van dominar el darrer matx al marcador durant el primer (11-16) i el segon quart (34-39). Les locals van aconseguir donar la volta al partit al tercer quart gràcies a un parcial de 17-10 (53-51). La reacció badalonina per recuperar el marge no va arribar i les garrotxines van condemnar la Minguella al darrer quart (77-63).

A Segona Catalana van viure el derbi de la ciutat entre Círcol Catòlic B (0/3) i Unió Bàsquet Llefià (2/1). El conjunt visitant va sumar el triomf per un marcador final de 56 a 68. Des de l'inici (12-17), el conjunt de Llefià va agafar les regnes del partit, sense deixar-se intimidar pel filial del Círcol. Al segon quart, les locals van fer un intent de ficar-se al partit (28-31) sense poder capgirar el marcador. Al final del tercer quart la diferència ja era de 10 punts (40-50), i el marcador es va tancar amb el 56-68 final.

A Tercera Catalana, el Joventut Femení B (0/1) va caure davant el Can Parellada (48-62), el Natzaret B (0/1)contra el Escola Carme Sabadell (56-46) i la Minguella B (0/1) a casa del Premià de Dalt (66-36).