El bàsquet no fa vacances

  0
  60
  cartell ming.jpg

  4/6/2015.- Aquest mateix dissabte a Casagemes, el ‘3×3 Torneig Pere Gol’ que torna a col.laborar amb el Banc dels Aliments. És el tret de sortida d'un estiu ple de campus i tornejos per a tots els gustos.

   

  Amb la temporada acabada i després de la tensió de la competició es la millor manera de seguir gaudint del bàsquet d’una manera més lúdica i relaxada.

   

  El ‘3×3 Torneig Pere Gol’ garanteix un mínim de 3 partits per cada equip i en totes les categories. A més, l'AE Minguella torna a col.laborar amb el Banc d'Aliments i la campanya 'La fam no fa vacances'. Es tracta de garantir l'estoc d'aliments bàsics durant els mesos de vacances i per això es demana que tots els participants i aficionats que vagin a Casagemes portin 1 quilo d'aliments bàsics. 

   

  Per altra banda, la Minguella també organitza un Campus d’Estiu de Tecnificació amb Pere Garcia, entrenador del sènior blau, per a nois i noies de les categories pre-infantil, infantil i cadet. Un campus específic per millorar fonaments i tècnica individual i tàctica d’equip.

   

  El Círcol també organitza aquesta temporada el  I Torneig 3×3 Círcol Badalona obert a tothom. Serà el proper 13 de juny, amb la peculiaritat que es disputaran partits al Pavelló de la Plana però també es muntaran pistes a la Plaça de La Plana, per jugar partits a l’aire lliure. En total es muntaran 10 pistes mini i 6 pistes de cistella gran. I a l’endemà, el 14 de junt, 3a edició del Torneig UB Lllefià, al Poliesportiu Municipal de Llefià, un torneig que poc a poc es va consolidant.

   

  L’AE Badalonès, per la seva banda, organitza aquest any la primera edició del campus ‘Jornades de Tecnificació d’Estiu’ per a les categories Premini i Mini. Es farà les setmanes del 29 de juny al 3 de juliol i del 6 al 10 de juliol i pretén aprofundir en la millora d’aspectes tècnics i tàctics, tant a nivell individual com de grup, sense oblidar la vesant lúdica. Per això també organitzen activitats paral·leles per fomentar la convivència.

   

  L’AE Sant Andreu de Natzaret ha optat per la opció d’un ‘Campus Multiesportiiu 2015’, on  el bàsquet serà l’eix vertebrador, però sense renunciar a practicar altres esports i diferents activitats de lleure. Des de 2 dies fins a 4 setmanes s’organitzaran diferents activitats orientades a desenvolupar la creativitat i la iniciativa dels nens i nenes.

   

  Noms propis a Sant Adrià

  Sant Adrià de Besòs també ofereix opcions interessant per seguir perfeccionant el bàsquet. Al Complex Marina-Besòs  acollirà del 29 de juny al 31 de juliol el IV Campus de Tecnificació Ivan Corrales.

   

  Dani Poza i Jordi Vizcaíno, coordinador i entrenador de sènior  del Femení Sant Adrià, també ofereixen un campus de tecnificació obert a tothom a partir del 22 de juny.

   

  I un any més el Poliesportiu Ricart serà al juliol l’escenari del ‘Campus de Tir Josep María Margall, orientat a la millora del tir i l’anotació.