El ‘benjamí’ Joel Parra agafa galons amb la U17

  0
  50
  CmBjtKXWQAARUtv.jpg

  29/06/2016 – El cadet del FIATC Joventut és el quart jugador de la selecció espanyola que més minuts ha jugat a Saragossa i el tercer en valoració.

   

  El Mundial U17 de Saragossa està servint per veure com la factoria de talents de la Penya continua aportant jugadors molt interessants a les categories de formació de la FEB.

   

  Si en el debut va ser el també verd-i-negre Pep Busquets qui va quallar una gran actuació (19 punts i 22 de valoració), ara és el cadet Joel Parra qui sembla haver agafat una bona dinàmica de joc.

   

  Sense fer soroll, l’aler pivot de la Penya s’està convertint en una peça molt important dins de la rotació d’Espanya. En el partit de vuitens de final del Mundial jugat contra la Xina-Taipei (60-112), Parra seria un dels millors dins de l’equip d’Alejandro Martínez (17 punts, 5 rebots, 3 assistències, 2 recuperacions i un 18 de valoració).

   

  Cal recordar que Parra és un dels dos únics jugadors de la selecció espanyola nascut l’any 2000 (la resta són del 1999). La diferència d’edat, però, no està impedint que el quatre del FIATC Joventut aporti en moltes facetes de joc.

   

  Amb quasi 20 minuts de mitjana, Joel Parra és el quart efectiu de la rotació de la U17 que més juga i acredita una mitjana de 8.8 punts, 5.8 rebots, 1.5 assistències, 1.8 recuperacions i un 10 de valoració per partit. El jove del planter de la Penya és el tercer en valoració i el segon líder en recuperacions de la selecció espanyola.

   

  Aquest dijous, a partir de les 18:30h, Espanya buscarà un lloc a les semifinals del Mundial de Saragossa. El rival que caldrà superar és Austràlia.