El Bosc d’en Vilaró vol tenir accés restringit per lluitar contra els botellots

  0
  El Bosc d'en Vilaró vol tenir accés restringit
  El Bosc d'en Vilaró vol tenir accés restringit

  El Bosc d’en Vilaró continua la seva particular lluita contra l’incivisme i els botellots. Els veïns demanen un accés restringit a la urbanització per acabar amb els problemes d’incivisme, botellots i seguretat que pateixen.

  Segons denuncien els residents, les nits al Bosc d’en Vilaró són una constant de baralles, curses amb vehicles, botellots i destrosses del mobiliari urbà. La urbanització pertany a dos municipis, Badalona i Montcada, i això augmenta la sensació de desprotecció dels veïns i veïnes pel simple fet de sentir-se territori de ningú.

  Els veïns demanen ara que des dels dos Ajuntaments es marqui un horari d’accés al Bosc d’en Vilaró. D’aquesta manera, els cossos policials podrien treballar de forma més eficaç. Els residents entenen que, de les 11 de la nit a les 6 del matí, ningú es dirigeix cap a la urbanització a fer esport. En aquesta franja horària, les pràctiques dels ‘visitants’ estan vinculades a l’incivisme. Les deixalles i el perill que qualsevol burilla generi un incendi són dos arguments més per demanar l’accés restringit.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí