El Bufalà es deixa dos punts a Llavaneres

0
    34

Els de Badalona van perdre la oportunitat d'enganxar-se a les posicions capdevanteres(1-1). El Bufalà va empatar un partit on les poques ocasions ofensives van ser el factor clau.

El Bufalà arribava a Llavaneres amb la mentalitat de guanyar i seguir en la lluita per les primeres posicions però amb la noció de què no seria gens fàcil tot i el que la classificació revela. Així doncs, el partit seria una lluita pels tres punts ja que el Llavaneres també buscava allunyar-se de la zona perillosa tot i que està ben situat.

Així doncs, el partit començava amb tots dos equips tancats en defensa i les ocasions eren poques i ràpides, cap dels dos equips gaudia de nombroses ocasions per a avançar-se en el marcador  i les poques que n'hi havia eren ràpides i no creaven molt de perill per a cap dels dos porters. I just quan quedava poc per arribar al descans, els dos equips van tenir un parell d'ocasions per a avançar-se tot i que ningun dels dos va poder marcar en aquests intents d'abans del descans.

El pas pels vestuaris canviava totalment els dos equips que buscaven trencar el partit i gaudir de més tranquil·litat. Aquesta insistència va afavorir als locals que al minut 57 de la mà d'Ignasi Abad s'avançaven en el marcador i posaven l'1-0. El gol va transmetre una tranquil·litat a l'afició local que va ser equivocada ja que el Bufalà no volia perdre i van llençar-se totalment a l'atac i llavors al minut 61, Tomàs Domínguez aconseguia empatar el partit. Els dos equips,però, van seguir intentant anotar el gol que els donés la victòria tot i que aquest mai no arribaria i el partit acabaria amb empat.

El Bufalà ocupa la setena plaça amb 39 punts mentre que el Llavaneres ocupa la dotzena posició amb 29 punts. La lliga segueix sent igualada ja que entre els 7 primers classificats només hi ha 8 punts de diferència.