El Bufalà remonta a Pineda

0
    76

El Bufalà va remuntar un partit que se li va posar en contra molt aviat(1-3). Tot i començar perdent amb un penal en contra, els de Badalona van saber esperar la seva oportunitat per remuntar i acabar guanyant el partit.

El Bufalà arribava a Pineda amb les ganes de recuperar sensacions després de perdre la setmana passada però les coses no començarien gens bé per als interessos dels badalonins ja que només començar al minut 13 el Pineda forçava un penal que provocava l'expulsió de Francesc Peña i permetia que els locals s'avancessin en el marcador. Així doncs, el partit es torçava des de l'inici i els visitants haurien d'anar a remolc durant tot el partit. Si el partit ja anava malament, les coses anirien pitjor quan al minut 44 el jugador visitant Carlos Munuera seria expulsat i faria que els visitants juguessin amb dos jugadors menys

La primera part acabaria amb aquest resultat, ja que les oportunitats serien poques degut a la inferioritat numèrica dels visitants i que minvaria les oportunitats del Bufalà.

El pas pels vestuaris faria que els de Badalona és replantegessin el partit per a intentar treure algun punt, i el planteig va ser perfecte ja que després d'uns minuts d'incertesa al minut 63 el jugador visitant Gerard Gonzàlez aconseguia empatar el partit tot i les nombroses baixes. Aquest gol va animar als visitants que veien possible la victòria tot i els baixes i aquests ànims va fer que al minut 77 Tomàs Dominguez avances al Bufalà i donés la victòria momentània als visitants. Aquests dos gols van matar als locals i quan semblava que no podia anar pitjor les coses per als locals el Bufalà va aconseguir el tercer gol, aquest cop de penal, de la mà de Alejandro Cano en el minut 82.

El partit, per tant, acabaria amb l'1-3 final i el Bufalà s'emportaria la sensació de que tot i la inferioritat numèrica, les ganes i els esforços juntament amb el bon joc de l'equip havien aconseguit una victòria molt complicada.

El Bufalà escala una posició i es situa en sisena posició amb 42 punts i molt aprop dels seus rivals mentre que el Pineda ocupa la catorzena plaça amb 26 punts.