El Bufalà tomba el líder

0
    28

El Bufalà va saber aprofitar les seves oportunitats i va aconseguir guanyar al líder, el Tiana(1-2). Els Badalonins van marcar el segon gol quan quedaven tan sols 10 minuts.

El Bufalà venia de recuperar sensacions en la jornada anterior, i en aquesta visitava al Tiana, actual líder de la categoria i el qual havia cedit molt pocs punts al seu camp. Així doncs, els de Badalona tenien la intenció de sortir  per totes al Municipal de Tiana.

La primera part va començar com s'esperava. Els dos equips van sortir a intentar avançar-se al partit el més ràpid possible però cap dels dos equips aconseguia marcar el gol que els donés aquest petit avantatge. Les ocasions les podíem trobar a ambdues porteries i la gran actuació dels dos porters feia impossible que ningú s'avances. I quan tothom creia que a la mitja part amb empat a zero, el jugador local Andreu Esteban avançava els tianencs amb un gran xut i just al minut 44.

La segona part començava igual que la primera, i podíem trobar ocasions per totes dues bandes i al final una d'aquestes va ser la definitiva, una internada del Bufalà va provocar un penal i l'expulsió del jugador local Ivan Rodríguez. El penal el llençaria Tomàs Domínguez que no perdonaria i empataria el partit. Per tant, el partit tornava a estar obert i tots dos equips buscaven la jugada que els permetis avançar-se. Llavors es va arribar al final polèmic i és que al minut 80 el jugador Gerard Gonzàlez avançava els de Badalona i deixava el partit sentenciat tot i que quedaven encara deu minuts.

I va ser aquí, en els últims minuts, quan el futbol va ensenyar la seva cara més trista i és que una falta efectuada per un jugador del Bufalà va fer que un dels components del Tiana etzibés un altre cop al jugador que havia fet la falta i a partir d'aquí el partit va tornar-se boig ja que una part de  l'afició badalonina va saltar el camp i l'àrbitre Aitor Garrido va haver de decretar el final del partit a falta de tres minuts més l'afegit. L'incident més ressenyable va ser un cop de paraigües al jugador local Jordi Sarabia per part d'un aficionat. Sense dubte una pena que un gran partit acabés amb un incident tant trist.

Tot i això el Bufalà ocupa la sisena posició amb 38 punts mentre que el Tiana segueix líder amb 44 punts.