El C.C. Montigalà i la Taula de la Mobilitat fomenten l’ús de la bicicleta

  0
  46
  bicis montigala.jpg

  17/06/2015 – El Centre Comercial Montigalà impulsa, conjuntament amb la Taula de Mobilitat de Badalona, una campanya de promoció i difusió de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible.

  El Centre Comercial Montigalà impulsa, conjuntament amb la Taula de Mobilitat de Badalona, una campanya de promoció i difusió de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible. El centre sorteja, fins el 27 de juny, una bicicleta plegable cada dia entre les persones que lliurin un mínim de dos tiquets de compra d’establiments diferents del recinte comercial, que junts sumin un import igual o superior a 30 euros. Així mateix, els 1.000 primers participants en la promoció rebran una ampolla isotèrmica de regal.

  “El compromís social del Centre Comercial Montigalà és especialment actiu en tot allò relacionat amb el medi ambient. Per això, juny és per a nosaltres el mes de la bicicleta i el transport sostenible”, explica la gerent del Centre Comercial Montigalà, Carla Balart. En aquest sentit, el centre ha instal·lat aparcaments de bicicletes en les seves dues entrades de vianants, com a primera mesura concreta i palpable per a facilitar l’accés en bici al recinte.

  Exposició sobre mobilitat

  La iniciativa es reforça amb accions de difusió sobre mobilitat sostenible i sobre la bicicleta com a mitjà de transport, i acull una exposició sobre l’ús de la bici realitzada per la l’associació badalonina. Aquesta exposició es centra en les claus i les principals xifres de la mobilitat a Badalona, així com en el que suposaria en termes de benefici social una aposta més decidida pels mitjans de transport sostenibles.

  Els nens i nenes, protagonistes del mes més sostenible

  Per completar la campanya, l’espai infantil “El Racó de Monti” oferirà també activitats relacionades amb la preservació del medi ambient. Per això, el centre ha programat diverses activitats relacionades amb el reciclatge i las accions “per aconseguir una ciutat més sostenible, on es respecti més el medi ambient i es protegeixin millor els recursos i el patrimoni natural”.