El C.C.Montigalà reobrirà les botigues dilluns amb un seguit de mesures

  0
  35

  Ja hem arribat. Dilluns que ve a podrem gaudir de la Fase 2 i ens aproparem a la normalitat en la que vivíem fa només uns mesos. A aquesta normalitat s’incorpora la reobertura dels centres comercials, això sí, amb unes mesures d’higiene i seguretat per evitar possibles rebrots o contagis.

  El Centre Comercial Montigalà ha implantat un complet pla d’actuació per a coordinar la reobertura de tots els seus establiments, un programa que complementa les mesures ja instaurades des del passat 14 de març, com la intensificació de les tasques de ventilació, higienització, desinfecció i control d’aforament de les instal·lacions. Tot això, amb l’objectiu de garantir la protecció i la seguretat dels seus clients, col·laboradors i comerciants.

  Per això, el centre comercial ha estructurat el seu pla director de reobertura sobre la base de tres pilars: clients, operadors i col·laboradors, analitzant la seva interacció amb totes les instal·lacions i elements dels complexos comercials com ara aparcaments, molls de càrrega, accessos, zones comunes, ascensors o escales mecàniques i lavabos. Aquests protocols es veuen complementats, a més, amb mesures i actuacions individualitzades.

  Mesures de seguretat, desinfecció i higiene
  Així, el centre comercial Montigalà ha incrementat la seguretat dels seus clients a través de la posada en marxa de diferents mesures com el reforç de les tasques de ventilació, la intensificació de les desinfeccions diàries, es realitzen entre quatre i sis actuacions, en totes les instal·lacions, controls d’accés, aforament, l’habilitació de punts amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i la utilització de tots els canals de comunicació dels quals disposa el centre com a opis digitals, cartells tradicional, vinils o megafonia per recordar la necessitat de guardar la distància social mínima i la resta de recomanacions de seguretat. D’altra banda, en relació a operadors, el centre comercial ha establert nous fluxos i recorreguts d’entrada i sortida per als empleats de les botigues.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí