El Cadet de la Penya es queda a mitja remuntada: subcampió de Catalunya (88-78)

  0
  cadet-aok.jpg

  30/04/2017 – L’equip de David Jimeno no pot evitar que el Barça del badaloní Marc Calderón guanyi el seu cinquè títol consecutiu.

   

  Des de la temporada 2011-2012 que el Divina Seguros Joventut no pot dominar una final a quatre catalana en categoria Cadet. L’etern rival, el FC Barcelona Lassa, li ha agafat la mida  a la categoria i enguany ho tornaria a demostrar.

   

  En la final a quatre jugada a Sant Cugat, el Barça del badaloní Marc Calderón deixaria la Penya sense la copa de campions. Els verd-i-negres, classificats pel matx decisiu després de vèncer l’Hospitalet (81-70), patirien molt durant tot el xoc per contenir el físic blaugrana.

   

  El FC Barcelona dominaria des de l’inici (30-15), assolint avantatges que semblaven impossibles de corregir (49-28) per un Divina inconstant en la defensa (66-43).

   

  En l’últim quart, però, la velocitat en les transicions i un pas endavant de tot l’equip en tasques defensives permetrien obrir un nou escenari en la final. Calderón havia d’aturar el matx mancant cinc minuts (75-61), tot i que la Penya continuaria retallant fins a posar-se a nou (80-71).

   

  Malgrat protagonitzar una gran reacció, el voluntariós Cadet del Divina Joventut s’acabaria quedant a un parell de passes de la gesta (88-78).

   

  El campionat d’Espanya brindarà una nova oportunitat a la Penya per lluitar per medalles. A Sant Cugat, Roger Martí (21 punts i 20 de valoració) i Joel Juárez (22 de valoració) serien els jugadors més destacats.