El CAP Gran Sol compleix amb “normalitat” el seu primer mes de funcionament

  0
  62
  cap gran sol interior.JPG

  05/09/2014 – L'ambulatori compta amb una plantilla de 16 professionals durant els primers mesos de funcionament fins que, al desembre, s'afegeixin 30 més i les especialitats.

  A finals de juliol va entrar en funcionament de forma parcial el nou CAP del Gran Sol, al barri de Llefià. Durant aquests primers mesos té lloc la primera fase d’inici de l’activitat, en la qual s’han incorporat a prestar servei en les noves instal·lacions un total de 16 professionals: cinc metges de família, cinc infermeres, un auxiliars d’infermeria, quatre administratius i una treballadora social, tots plegats provinents dels CAPs de Llefià i La Salut. A dia d’avui, i a falta de l’obertura total, el nou ambulatori atén un total de 7.700 persones.

   

  El funcionament a ple rendiment del nou centre no serà una realitat fins a l’1 de desembre, quan s’incorpori la resta de personal i, l’element més esperat, les especialitats. El nombre de treballadors augmentarà fins a les 46 persones, amb 11 metges i 11 infermeres de família ; tres pediatres i tres infermeres de pediatria; tres odontòlegs i tres auxiliars d’odontologia o una persona d’atenció a la salut sexual i reproductiva, entre d’altres. A més, també hi haurà atenció especialitzada d’aparell digestiu, cirurgia general i dermatologia amb unitat de fototeràpia, a càrrec del personal de l’Hospital Germans Trias. 

   

  Segons fonts de l’ICS, començar en època estival ha facilitat iniciar l’activitat amb molta tranquil·litat i “absoluta normalitat”. A més, s’han dut a terme accions comunicatives entre la ciutadania, per exemple, a través d’un punt d’informació al CAP de Llefià.