El Carnet Jove de Badalona: 125 avantatges en comerç i serveis locals

  0
  33

  L’objectiu d’aquesta iniciativa és potenciar el comerç de proximitat i l’ús diari del carnet 

  L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro i la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon, han presentat el projecte del nou Carnet Jove de Badalona, que es posarà en marxa a partir del mes d’octubre.

  El Carnet Jove ofereix a tot Catalunya prop de 8.000 avantatges en formació, cultura, salut o mobilitat internacional dels quals se’n poden beneficiar uns 530.000 nois i noies d’entre 12 i 30 anys que tenen el carnet arreu del país. A nivell local, hi ha 15.935 joves que són titulars del Carnet Jove de Badalona, on ara hi ha 125 avantatges. 

  L’objectiu del Carnet Jove d’àmbit local és oferir una bona diversitat d’avantatges de qualitat i proximitat per al jovent de Badalona i potenciar-ne l’ús en el seu dia a dia. Sobretot, es pretén que els i les joves puguin utilitzar el carnet en comerços i establiments locals i, d’aquesta manera, estrènyer més el seu arrelament i identitat amb el municipi i reforçar el seu vincle amb el comerç de proximitat. 

  La presentació en roda de premsa del nou Carnet Jove de Badalona marca el punt de partida de la campanya per captar més comerços, entitats i institucions que ofereixin més i millors descomptes a la població. Es pretén que a l’octubre, quan es començarà a expedir el nou carnet local que inclourà el logotip de l’Ajuntament de Badalona, millori l’oferta actual d’avantatges fruit d’aquesta campanya de captació.

  Aquests nous avantatges s’afegiran a l’oferta actual del Carnet Jove a la ciutat, repartida entre els àmbits de salut (22,4%), tecnologia (12,8%), turisme i mobilitat (12%), formació (11,2%), lleure (4,8%) i altres (24%). 

  Aconseguir el carnet

  Els joves Badalona que a l’octubre decideixin fer-se nous titulars del Carnet Jove ho podran fer a través del web www.carnetjove.cat, a qualsevol de les oficines de CaixaBank o a imagin. Com a novetat, el Carnet Jove de Badalona tindrà un format digital i es podrà fer servir directament des de l’APP mòbil del Carnet Jove. Per tal de disposar del carnet, els joves hauran acreditar que resideixen al municipi tot mostrant el seu DNI o bé el certificat d’empadronament.  

  Per la seva banda, els joves que ja eren titulars i que, per tant, ja disposen del plàstic genèric del Carnet Jove, no caldrà que el renovin perquè ja disposaran automàticament de la versió digital del Carnet Jove Badalona a l’APP del Carnet Jove. A més, els joves també tindran l’opció de fer un ús financer del Carnet Jove a través d’imagin, la plataforma de serveis digitals impulsada per CaixaBank. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí