El CC Montigalà inverteix prop de mig milió en renovar les seves instal·lacions

  0
  montigala.jpg

  27/02/2016 – Els treballs han incidit en aspectes com les zones interiors, la il·luminació, la jardinera i imatge dels accessos i ha suposat un canvi de cara per l'arrelat centre badaloní.

  El Centre Comercial Montigalà, gestionat per Carrefour Property a Badalona, ha portat a terme durant les darreres setmanes una completa renovació de les seves instal·lacions que ha suposat una inversió total d’uns 450.000 euros, de la mà d’Hispania Retail Properties.

   

   El pla de millores del centre ha incidit sobre el conjunt de l’equipament, des d’una total remodelació de les zones interior per a oferir una millor experiència de visita, fins a nous elements decoratius i jardineria en tot el complex.

   

  Els treballs han inclòs també la renovació dels sostres i la il·luminació de tota la galeria, la substitució dels vinils situats als accessos al centre i la instal·lació d’una nova senyalística, més clara i visible.

   

  Reeixida campanya de renovació entre els usuaris

  Amb motiu de la renovació, el centre ha posat en marxa una acció especial de llançament per a donar a conèixer el canvi de cara i celebrar la nova imatge amb els seus usuaris. Sota el lema ‘El Centre Comercial Montigalà canvia de cara’, la campanya ha inclòs diverses activitats com per exemple caricaturistes, maquillatge infantil, promocions i diferents premis.

   

  Tres dels principals caricaturistes de Catalunya van ser els encarregats de retratar a quasi 350 persones, que van poder emportar-se els dibuixos com a regal. Entre tots els que van pujar a les xarxes socials del centre la seva caricatura, es va sortejar un iPad 4 Mini. La festa també va anar dirigida als més petits, que van poder gaudir dels maquillatges de fantasia realitzats per dos especialistes.

   

  A més de l’animació, els usuaris del centre de Montigalà que van presentar un tiquet de compra per valor igual o superior a 20 euros van rebre cupons amb els que es van entregar centenars de regals directes i van participar en el sorteig de cinc xecs regal per valor de 100 euros cadascun.